Julkisivumuuraus ja -remontointi

Julkisivumuuraus

Teemme julkisivumuurauksia niin kerrostaloihin, taloyhtiöille kuin omakotitaloihin yksityisille asiakkaillekin.

Tiilestä muurattu julkisivu kestää hyvin aikaa ja on huoltovapaa. Kestävyytensä vuoksi tiili on materiaalina aidosti ekologinen valinta. Jos mahdollista, niin ota muurari mukaan jo talon suunnitteluvaiheeseen auttamaan suunnittelijaa mm. talon oviaukkojen ja ikkunoiden suunnittelussa! Kokenut muurari pystyy optimoimaan tarvikekulun eli säästämään sinulle aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi!

Pyydä ilmainen arviokäynti ›
Myös rappaustyöt ym.

Julkisivuremontit

Julkisivua suunniteltaessa tärkeä kysymys on tietysti ulkonäkö. Ulkonäköön vaikuttavat ratkaisevasti valittu tiili ja laasti. Vaihtoehtoja on valtavasti – valkoisesta mustaan, sileästä rouheaan pintaan. Ulkonäköön vaikuttavat myös, miten tiilien limitys sekä saumaustapa. Kysy neuvoa ja vinkkejä kokeneelta muurarilta! Muurarilta kannattaa vielä varmistaa, että valitut materiaalit sopivat juuri julkisivumuuraukseen.

Ulkonäkö on vasta puolet julkisivumuurauksen funktiosta. Vähintään yhtä tärkeää kuin ulkonäkö, on julkisivun kestävyys. Tiili on lähtökohtaisesti kestävä ja paloturvallinen valinta. Varmista vielä muurariltasi, millaiset tiilet sopivat kohteeseesi, sillä niiden on kestettävä aikaa myöden myös Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.

Pyydä maksuton arviokäynti ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita